Diensten

Complete renovatie

Denkt u eraan om uw huis volledig te verbouwen? Als er één type project is dat wij als onze specialiteit beschouwen, dan is het “complete renovaties”. Sommige bedrijven zijn vloerspecialisten. Sommige zullen alleen keukens en baden verbouwen. Anderen richten zich op het schilderen of betegelen. Onze specialiteit is het leveren van complete service; en daarom is de “complete renovatie” ons favoriete type project.

Badkamer

Denk je aan het verbouwen van je badkamer? Modadecor heeft precies wat je zoekt en kan prachtige nieuwe badkameroplossingen bieden om van uw badkamer een kunstwerk te maken. Maak gebruik van de unieke mogelijkheden van Modadecor om niet alleen uw badkamer te renoveren, maar om uw ruimte te herinrichten door er een persoonlijke plek van te maken.

Nieuwe vloeren

Bent u op zoek naar de perfecte vloer voor uw huis of handelspand? Vaak aangeduid als de vijfde muur in een kamer, is uw vloer meer dan alleen het oppervlak waar u op loopt; het is een krachtig designelement dat sfeer en stemming creëert die een dramatische en blijvende impact kunnen hebben op het totale ontwerp van uw huis.

Schilderwerken

De eenvoudigste en meest kosteneffectieve manier om uw huis te transformeren is door middel van een interieurschilderproject.
Interieurschilderij stelt u in staat om door één of meerdere kamers te schilderen, de waarde van uw huis aanzienlijk te verhogen. Een complete verfbeurt in heldere, neutrale tinten maakt het voor jou aangenaam om terug thuis te komen.

Ramen & Deuren

Aangezien ons volledig productgamma aan verschillende kwaliteitsnormen voldoet op de huidige markt, kunnen we u zowel voor renovatiewerken als voor nieuwbouw te hulp staan. Er wordt rekening gehouden met energiezuinig bouwen, daarvoor bieden we verschillende oplossingen en plaatsen we uw ramen winddicht. 

Interieur design

Goed ontwerp, daar gaat het om. Alleen als een project succesvol wordt ontworpen en gepland kan het succesvol worden uitgevoerd. Gebruik onze ontwerpers, verbouwingsconsultants of breng uw eigen ontwerp mee – de sleutel tot een groot renovatieproject is een goede planning. Onze topontwerpers met jaren ervaring helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes die passen bij uw budget en stijl.

Kwalitatieve Constructies. Eerlijke diensten. Grote waarde.

Ons professioneel team werkt om productiviteit en kostefficiëntie te verhogen.